Potpuno nenadano 2001. godine napravila je prvi tango korak. Mogli bi reci da je za sve „kriva“ njena sestra Tamara, koja ju je i pozvala da ide s njom u tango školu. Korak po korak, pesmu po pesmu, tango je postao znacajan deo njenog života, uvukao joj se pod kožu i zauzeo svoje mesto u njenom srcu.

Kroz godine, ucila je od mnogih. U okviru Tango studija, sa Vladimirom Rajšicem napredovala je uz mnoge ucitelje poput Josipa Bartulovica i Johane Kulik, Angela Corie, Pabla Verona, Pabla Villarraza i Dane Frigoli, Sergia Cortaza, Gustava Rosas-a i mnogih drugih.

Za vreme višemesecnog boravka u Buenos Airesu najveci uticaj na nju imali su Gachi Fernández, Alejandra Mantińan, Flaco Dany, Milena Plebs i drugi...Uz njih, kroz brojne plesne veceri, pomogli su joj i prijatelji Dragan Jevtovic-Pablo, Dušan Plavšic, Chavdar Krumov, José Vazquez, Gustavo Guarnieri, Gustavo Sorel, Damian Marińo, Jose Carlos Vedia...

Tokom godina nastupala je sa Vladimirom Rajšicem na RTS-u, ART-u, Beogradskom Tango Festivalu, Kalemegdanskim sutonima, Festivalu Ulicnih Sviraca u Novom Sadu, u Zadužbini Ilije Kolarca, Umetnickom paviljonu Cvijeta Zuzoric, Hayatt-u, Madlenijanumu i brojnim drugim mestima.